Илвана

Казвам се Илвана Калончева.
По образование съм Приложен психолог, защитих магистърска теза на тема, свързана с професионалния стрес и стратегиите за справяне в трудни ситуации в ПУ“Паисий Хилендарски“.

Интересувам се от психоанализа от 17 годишна, активно чета и се занимавам с всичко ново по тази тема. Така съшо се интересувам и от техники по саморазвитие и практики за самоусъвършенстване. Имам над 12 годишен опит с Невро-лингвистично програмиране, след като изкарах съответните курсове при НЛП-специалисти. Имам интереси и известен опит с някои практики от гещалт-терапията.
Близо 10 години се занимавам активно с бизнес-психология и психология на рекламата, подкрепям и мотивирам моите клиенти да вървят напред, доколкото е възможно това в България.

Сертифициран арт-терапевт съм към Източно-европейската асоциация по Арт-терапия след продължителен обучителен курс от 2018 година, както за възрастни, така и за деца.

Арт-терапията ме привлече с това, че основата й е изградена върху съвременна анализа, концепцията на Юнг. Тя е едно сравнително ново направление в психотерапията от началото на 20 век, има най-разнообразни техники. По време на работата ми върху себе си и с клиенти успя да ме изненада с неочакваните разкрития, които човек може да направи. Освен, че намираме решения на сложни човешки проблеми, арт-терапевтичните техники създават една приятна атмосфера на естетическо удоволствие от създаденото и забавление, което отсъства в повечето психотерапевтични школи, а техниките са лесни и завладяващи. Да работя като арт-терапевт е както интересно, така и ми носи вътрешно удовлетворение и удоволствие.

Сертификат-пу сертиф-ч.ез сертиф-укр
сертиф-укр.унив. свидетельство свидетельство
пластика-сертиф свидетельство дет-тер-сертиф

 


 

 

Казвам се Живко Славчев, занимавам се с бойни изкуства и китайска йога вече над 20 години.
Участвам като сътрудник в проекта на ХЕПИ ЛАЙФ чрез телесно-ориентирана терапия в помощ на хора, преживели травматичен опит . Бойните изкуства и източните учения не са ми просто хоби, а пожизнена страст – тай-дзи и ци-гун (китайска йога) над 20 години, а от 14 години съм треньор. Имам опит във Винг-Чун – над 3 години, карате киокушин и яма-рю, в последните години изучавам активно Син И (китайски боен стил, обединяващ ума и духа). Самостоятелно се занимавам с медитативни техники за снижаване на стреса и техники от гещалт-терапията.
Моето мото е:
Пътят към Вътрешният Аз, започва от овладяването на тялото, естественото дишане и оттам на ума!

Ще се радвам да работим заедно!

Приятели, ако ви харесва тази статия, харесайте нашата страница във Фейсбук. Това ще бъде най-добрата благодарност за нас! :)

 

Благодаря ти, че споделяш тази публикация чрез бутончетата отдолу